Nye lækre lejelejligheder til flere behov

Terrassehaverne byder på 60 nye familielejligheder og 36 hotellejligheder på mellem 2-4 værelser. Alle har enten privat altan eller terrasse.

Boligerne på 2 værelser er velegnede til både enlige og par, som vil nyde godt af den centrale beliggenhed og den praktiske indretning, hvor alt er nyt og lækkert.

Børnefamilier vil sætte pris på boligerne på 3-4 værelser, hvor der er plads til flere børneværelser, gæsteværelse eller hjemmekontor eller flere børneværelser.

Alle boliger har store vinduespartier, der giver et dejligt lysindfald. Der er god mulighed for at nyde vejret på din egen private altan eller terrasse. Der er desuden elevatorer i alle etageejendomme.

Moderne og velindrettede boliger

De nybyggede boliger veksler i størrelse fra 52-127 m2. Boligen har naturlige parketgulve i eg med mat lakering, der sammen med de lyse rum skaber en varm og hjemlig atmosfære.

Det nydelige lyse køkken er fra Svane med armatur fra Grohe. Siemens leverer ovn med keramiske kogeplader, emhætte, køle/fryseskab og opvaskemaskine.

Gulvet på badeværelset er belagt med flotte stengrå fliser. Armatur og bruser er fra Grohe. Det væghængte toilet med soft close og betjeningspanel i krom er fra Ifö. Der medfølger skabe fra Svane med god opbevaringsplads samt en vaske/tørremaskine fra Siemens.

Indbydende gårdrum og
fælles tagterrasser

Mellem boligerne indbyder grønne gårdrum til ophold i solen, hvor du kan slappe af med en god bog eller en kop kaffe på bænkene. Børn kan møde nye legekammerater i nabolaget på legepladsen. På bygningens top ligger skønne fælles tagterrasser, som du som beboer frit kan afbenytte til hyggelige stunder under åben himmel.

Mulighed for husdyr
Du kan bede om tilladelse til at have husdyr. Kontakt mægler for at høre nærmere.

Lej en plads i parkeringskælderen
Det er ingen hemmelighed, at det kan være svært at finde en parkeringsplads i København. Når du bor i Terrassehaverne, kan du glæde dig over, at du har mulighed for at leje en plads i den nye, sikrede parkeringskælder.

Du kan parkere cyklen i stativerne i gårdrummet eller i cykelkælderen.